Arbeidet gir resultater 

Vi fikk hjelp

Remy Andre Hornes

Ble fri på Rusomsorg Vest

En turbulent oppvekst gjorde at jeg tidlig havnet i feile miljøer, og begynte som 14 åring å eksprimentere med rusmidler. Jeg levde et liv der jeg mente at jeg hadde skjønt det fordi jeg opplevde å være i paradis når jeg var høy. Fetster , damer, rus,penger og omsetning av store mengder narkotika.

Slik levde jeg i mange år inntil jeg mistet kontrollen og havnet i Nygårdsparken med sprøyten i armen og livet i fullstendig grus. Jeg mistet alt, og angst grep mer og mer mitt hjerte.

Etterhvert begynte jeg å tenke på åndelige ting. Jeg kom i kontakt med kristne mennesker som delte Jesus med meg. Jeg ble lagt inn hos Rusomsorg Vest. Her fikk jeg hjelp og kjærlighet. Det offentlige apparatet ville ikke støtte oppholdet økonomisk siden det var fundamentert i et kristen livssyn. Jeg ble avrust uten noe som helst medikamenthjelp. Jesus hjalp meg, gav meg styrke og satte meg mirakelløst fri. Han har nå gitt meg et nytt liv, velsignet meg med kone og to barn. Det som var umulig rent menneskelig, gjorde Jesus.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.